NEWSHUG  \\ ha japán akkor jpop; ha jpop akkor JE; ha JE akkor NEWS <3
current work

*
Tanabata Matsuri

Tegomass
kislemez
2009.07.08
*
Tegomasu no Uta
Tegomass
1. album
2009. 07.15.

 
dorama index

Buzzer Beat
Yamashita Tomohisa
indul: július 13.
mikor: hétfő 21:00
hol: Fuji TV
3/?

Orthros no Inu
Nishikido Ryo
indul: július 24.
mikor: péntek 22:00
hol: TBS
2/?

Dareka ga uso wo tsuiteiru 
dorama Special !
Tegoshi Yuya
mikor: ?
hol: Fuji TV

 
about

ニュース (Nyusu) egy hat tagú Japán együttes. A tagjai; a vezető Yamashita Tomohisa, rajta kívül Tegoshi Yuya, Koyama Keichiro, Nishikido Ryo, Shigeaki Kato és Masuda Takahisa. A nevük a négy égtájból áll össze (North East West South). 2003-ban Johnny Kitagawa alapította őket...
tovább >>

 
hungarian things

Az oldal megtalálhatóak különböző újságcikk fordítások, videókhoz magyar feliratok, és egyéb érdekességek is. Az én kedvenc tagom Tegoshi, ezértnézzétek el, hogy a legtöbb dolog róla szól.
tovább >>

 
the site

alap szabályok, amiket be kell tartanod!
tovább >>

 
extra stuffz

Szeretek photoshop-ban mindenfélét gyártani, legfőképpen ikonokat. Ha van egy-két új, felteszem őket : )
tovább >>

 
interact

Guestbook 
Linkbook

 
chat


 

 
log in
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

free counters

RÓLUK

NEWS
a NEWS (ニュース ,Nyusu) egy hat tagú Japán együttes. A tagjai; a vezető Yamashita Tomohisa, rajta kívül Tegoshi Yuya, Koyama Keichiro, Nishikido Ryo, Shigeaki Kato és Masuda Takahisa. A nevük a négy égtájból áll össze (North East West South). 2003-ban Johnny Kitagawa alapította őket, a saját Johhny's Entertainment nevű cége alatt. A banda eredetileg kilenc tagból állt. (+ Kusano Hironori, Uchi Hiroki, Takahiro Moriuchi). Az első bemutatkozó lemezük NEWS Nippon (NEWS ニッポン, NEWS Japán) néven jelent meg, amit egy Röplabda Világbajnoksághoz használtak fel. 2004-ben Takahiro Moriuchi elhagyta a bandát, így az első, hivatalos kislemezükön a Kibou ~Yell~ (希望 ~Yell~, Remény ~Yell~) -en már csak nyolc tag énekel. Ez a kislemez az Orion lista első helyén indított. Következő két lislemezük az Akaku Moyuru Taiyou (紅く燃ゆる太陽 ,Vörösen izzó Nap) (2004) és a Cherish (チェリッシュ ,Cherisshu) szintén első helyen volt, és az első albumukból a Touch-ból már az első héten 164,016 darabot adtak el. 
2005 júliusában Uchi Hirokit fiatal kora ellenére alkoholfogyasztáson kapták, így haladéktalanul ki lett rúgva a NEWS-ból, sőt az egész egyesülettől távoznia kellett. Annak ellenére hogy vesztettek egy tagot, kiadták a negyedik kislemezüket a Teppen (てっぺん ,Top) -t. A negyedik kislemezük is első helyre került a listákon. 
2006 januárjában a NEWS hat tagra csökkent, ugyanis Kusano Hironorit hasonlóan alkoholfogyasztáson kapták. De ezek után is folytatták a sikerüket, hiszen az ötödik kislemezük a Sayaendou/Hadashi no Cinderella Boy (サヤエンドウ/裸足のシンデレラボーイ , Mezitlábas Hamupipőke fiú) is number-one lett. Viszont 2006 május elsején a "News tavaszi turné" után az egész bandát leállították, így következett egy hoszabb szünetük.
Ebben az időben a tagok külön-külön TV műsorokban szerepeltek és énekeltek, de mint egy banda, sehol sem léphettek fel. A tagok különböző drámákban is feltűntek. Tegoshi Yuya és Masuda Takahisa pedig megalapította a TegoMass nevű duójukat. Nishikido Ryo a másik bandájában a Kanjani8-ban továbbra is munkálkodott.
A hosszú szünet után a NEWS nagy visszatérésére a 2006-2007-es nagy Johhny's Újévi bulin, a Johnny's Concert Countdown 2006-2007 -en került sor, immáron hat taggal. Hogy visszatérésük biztos legyen, a banda túrnéra indult, Never Ending Wonderful Story néven, majd kiadták a legújabb number-one kislemezüket, Hoshi wo Mezashite (星をめざして, Cél a csillagokig) néven. Ez a számot a "Táncoló Talpak" animációs filmhez is felhasználták, ahol Tegoshi Yuya volt a főszereplő pingvin japánhangja. Már az eddigiekhez megszokott módon, a legújabb kislemezük a Weeek és a második albumuk, a Pacific is a listák első helyén landolt. A lemezük támogatásához a banda ismét turnét indított 2007 December 15- től 2008 Január 27-ig, NEWS Concert Tour Pacific 2007-2008 néven. A hatalmas számú jegyeladás miatt két extra dátumot adtak hozzá a tunéhoz, így a NEWS megtarthatta az első, legnagyobb szabású koncertjét a Tokyo Dome-ban. 
2008 februárjában a nyolcadik number-one kislemezük Taiyou no Namida (太陽のナミダ, a Nap könnyei) néven jött ki, amit a Kurosagi nevű filmhez (főszerep: Yamashita Tomohisa) főcímdalként használtak fel. A töretlen number-one kislemezek után, két legújabb kislemezük a Summer Time és a Happy Birthday még mindig a listák első helyén indult, mielőtt megjelent volna harmadik albumuk, a Color, szintén listaelsőként. Így mindezek után, a Happy Birthday kislemez után a NEWS lett a második japán banda a Kinki Kids után, akinek törtelenül 10 kisalbuma a listák első helyén állt. Még 2008-ban a banda ismét turnéra indult, NEWS - Winter Party Diamond néven, ami egészen 2009-be átlógott. 
A sok rajongó által nagyon hosszúnak tűnő öt hónap után végre megjelent egy újabb kislemez, 2009. április 30-án Koi no ABO címmel.
A Tegoshi Yuya és Masuda Takahisa álltal alakított duó munkálatai kicsit lankadtak, de egy év után, 2009 júliusában új kislemezzel jelentkeznek Tanabata Matsuri (
七夕祭り, Tanabata Ünnepség) néven. Ezt követi az első nagylemezük: Tegomasu no Uta (テゴマスのうた, Tegomasu dala). A duó a nyáron indítja első tunéját is, több dátummal, különböző városokban.
A jövőre tekintve, sok rajongó reméli, hogy a téli turnéból DVD-t fognak kiadni, valamint sokan szeretnék hogy idén a NEWS elindíthassa saját TV műsorát.

 

 
 
 

 
 
 
 




Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak    *****    Új kínálatunkban te is megtalálhatod legjobb eladó ingatlanok között a megfelelõt Debrecenben. Simonyi ingatlan Gportal